Spletni portal, imenik in iskalnik POSLOVNE STORITVE
Napredno iskanje po podatkih podjetja

 Rešitve in ideje DOMOV Iskalnik IŠČI Podjetniški portal POSLOVNE STORITVE Spletne storitve SPLETNE STORITVE Izdelava spletnih strani CMS Poslovne novice NOVICE

Internet marketing
Spletni imenik
Poslovne storitve  Poslovne storitve
Servis za zbiranje ponudb, direktni marketing, javna naročila, izdelki, storitve, podjetja, uvozniki, izvozniki, trgovci, in pomožne trgovinske dejavnosti, možnosti oglaševanja, zbiranje podatkov, poslovne in strokovne publikacije, imeniki
Spletne storitve  Spletne storitve - Internet
Izdelava spletnih strani in aplikacij, optimizacija, gostovanje, registracija domene. Celovite spletne rešitve, grafika, vzdrževanje spletnih strani, optimizacija spletnih strani za iskalnike, spletni marketing, izdelava pasic in oglaševanje
Izdelava spletnih strani  CMS - Sistem za upravljanje vsebin Predstavitve spletnih strani
CMS je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja programiranja v HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani. Web dizajnPOSLOVNE STORITVE - Slovenija - Spletni iskalnik in imenik - Izdelava spletnih strani
Video na vaši spletni strani lahko povzroči, da kar naenkrat prodate še več... Izdelamo zasnovo strani, njeno podobo ter vsebinsko razdelitev... CMS ssistem za postavljanje domačih strani svetovalcev znotraj portala... Neomejen prenos podatkov... Google Chrome je brskalnik z visoko tehnologijo za hitrejši in varnejši splet.


Imenik podjetij: Emarket365
> http://www.emarket365.com/
Opis: Emarket365 - Največji in najobsežnejši brezplačni internetni oglasnik. Prodajate, kupujete, iščete, nudite ali zamenjate lahko skoraj vse, kar vam srce poželi. - Emarket365

Izdelava spletnih strani je stroškovno najbolj racionalna rešitev... Da bi bila poundba spletnih storitev celovita prav tako po konkurenčnih cenah registriramo domene končnic .si, .com, .net, .org, .info, .biz... Gostovanje je storitev ki vam omogoča da premaknete vaše spletne strani z datotekami in HTML dokumenti za javne spletne strani na spletnem strežniku in na internetu... Spletne strani so vhodna vrata do vsakega podjetja, obiskovalci z iskalnikov so najbolj iskani... Bolj kot sama izdelava spletnih strani je pomembna optimizacija. Optimizacija pomeni vašo vidnost v brskalnikih, v kolikor je optimizacija slabo narejena, je učinek skoraj enak kot da spletne strani nimate.


Imenik podjetij: Kamnoseštvo Stupan
> http://www.kamnosestvo-stupan.si/
Opis: Kamnoseštvo Stupan - Kamnoseštvo Stupan, izdelava in obnova nagrobnih spomenikov. - Kamnoseštvo Stupan

Pri vsakem koraku izdelave vaše spletne strani vam bo stal ob strani naš spletni svetovalec... Izdelava po W3C spletnih standardih... CMS sistem je grajen modularno in se zelo enostavno nadgrajuje, posodablja in preoblikuje... Ob pravilnem pristopu je spletna stran najcenejši način promocije podjetja... Naročite spletno stran in mi Vam jo izdelamo, registriramo domeno, postavimo na strežnik, vpis v katalog.


Imenik podjetij: MGK d.o.o.
> http://www.mgk.si/
Opis: Smo podjetje z raznovrstno, bogato in ugodno ponudbo klima naprav, sušilcev, vlažilcev in čistilcev zraka. Skratka z vsem kar omogoča, da bo počutje v vašem prostoru karseda prijetno. MGK d.o.o., Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana, Črnuče, Slovenija. - MGK d.o.o.

Storitev pregledovanja oglasnega materiala je popolnoma brezplačna... Spletni imenik MatKurja omogoča dvojezični vpis, SloWWWenia, DMOZ... Brezplačno gostovani CGI programi... Optimizacija spletne strani za izbrane ključne besede... Izdelamo vam celotno oglaševalsko kampanjo prek različnih oglaševalskih shem.


Imenik podjetij: Cooper Tools
> http://www.coopertools.si/
Opis: Cooper Tools - Cooper Tools je multinacionalka, ki zajema veliko število blagovnih znamk. Avtotehna Oprema d.o.o. zastopa njene štiri blagovne znamke orodij za delo v elektroniki. - Cooper Tools

CMS - možnost zaslužka ter sklepanja novih poslov in partnerstev... Dinamično spletno stran lahko uporabnik sam ureja in vzdržuje... E-poštni marketing; natančno spremljate rezultate in učinkovitost vaših e-poštnih kampanj preko statistik... Visa Electron in Paypal... Zraven naslova pa potrebujete še zanesljiv strežnik, ki bo 24 ur na dan, vse dni v letu povezan s svetovnim spletom.


Imenik podjetij: Zadruga
> http://zadruga.si/
Opis: Zadruga - Ustvarjalna ekipa za fotografijo, grafično oblikovanje in arhitekturo. - Zadruga

Dodajanje 3D animiranih filmov v obstoječo spletno stran... Učinkovito trženje spletne strani... Priključitev urejevalnika vsebin Wordpress... Težko je doseči visoke rezultate v iskalnikih, če nimate kvalitetnih vhodnih povezav... Optimizacija spletnih strania je proces, s pomočjo katerega na spletu postanete vidni.


Imenik podjetij: Urarna Triller Slovenj Gradec
> http://www.stampiljke-graverstvo.si/
Opis: Smo družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1969. Najprej smo začeli s popravilom ur, nato smo svoje storitve razširili še na prodajo. Z izdelovanjem štampiljk smo začeli leta 1992. Kasneje smo svojo dejavnost razširil še z graviranjem, ki je bilo od začetka ročno, danes pa je to računalniško. V letu 2005 smo v svojo dejavnost dodali še popravila elektronskih naprav in računalniške opreme. Nudimo vam kvalitetno storitev, hitro izdelavo in svetovanje. - Urarna Triller Slovenj Gradec

Izdelava spletnih strani, predstavite se svetu... Zanesljivo registracijo domen nam zaupajo tisoči... Spletni imenik je stran, ki je razdeljena na več kategorij in omogoča obiskovalcem oziroma lastnikom spletnih strani vpis v eno ali več kategorij... Vsak od nas, ki se že nekaj časa ukvarja s poslom preko interneta ve, da je oglaševanje s pomočjo cene na klik na Googlu, ta trenutek najboljši način trženja vašega izdelka ali storitve... Lahko pa sestavimo paket po važi želji in po vaših potrebah.


Imenik podjetij: Needhost.com - ko potrebujete strežnik
> http://needhost.com/
Opis: Needhost.com - ko potrebujete strežnik - Needhost.com - hitri strežniki v Sloveniji nudijo optimalno razmerje cena / zmogljivost. Namenjeni so posameznikom in podjetjem. Posebni pogoji za nadaljno prodajo in Webmasterje. - Needhost.com - ko potrebujete strežnik

JavaScript animacije, izdelava reklamnih pasic in bannerjev... CMS je na poseben način izdelana spletna stran, ki naročniku omogoča enostavno dodajanje in urejanje besedila ter slik s preprostim urejevalnikom... Izdelava spletnih strani.. Vaše poslovanje se lahko razširi po celi Sloveniji, Evropi ali svetu... Vsebina mora biti tudi ustrezno predstavljena in organizirana kar pomeni, da mora voditi obiskovalca po spletni predstavitvi in ga spodbujati k izvrševanju zaželjenih akcij.


Imenik podjetij: Športno društvo Ahil
> http://www.ahil.org/
Opis: Športno društvo Ahil - Vse vrste športa za staro in mlado. - Športno društvo Ahil - Športno društvo Ahil

Podjetje se osredotoča na svetovanje in implementacijo sistemov s področja poslovne informatike... Iskalniki so pametni, prav tako pa se za visoka mesta pri iskanjih borijo mnoge spletne strani... Izdelava spletnih strani predstavlja glavni medij komunikacije podjetja z okolico... Nakupovalni center - Internetna prodaja... Vsem našim strankam, ki jim izdelamo spletno stran nudimo registracijo domene.


Imenik podjetij: Postani Vojak
> http://www.postanivojak.si/
Opis: Postani Vojak - Vse informacije za bodoče poklicne vojake, pogodbene rezerviste in vojake prostovoljce Slovenske vojske (SV). - Postani Vojak

Število in kvaliteta povezav, ki kažejo na vašo spletno stran... Načrtovanje zahtevnih procesov na internetu... Spletno gostovanje, spletne strani, nakup domene... Ažuriranje vsebine spletnih strani... Izdelujemo profesionalne spletne trgovine za podjetja, jim nudimo pomoč pri uporabi našega sistema.


Imenik podjetij: Rafting Vidra Litija
> http://www.raftingvidra.com/
Opis: Rafting Vidra Litija - Rafting, kajak, kanu, organizirani izleti, izleti po reki Tari v Črni gori, šola veslanja. - Rafting Vidra Litija

Naši spletni oblikovalci aktivno sodelujejo in svetujejo pri izgradnji spletne strani... Omogočamo neomejen prenos podatkov vaših datotek in spletnih strani... Kontaktirajte nas in nam sporočite, katero spletno stran želite optimizirati... Cenik oglaševanja na portalu, cenik oglaševanja na spletni strani... Modul za generiranje atributov izdelkov.


Imenik podjetij: Prokom informacijski inženiring d.o.o.
> http://www.prokom.si/
Opis: Prokom informacijski inženiring d.o.o. - Nudimo celovite informacijske rešitve. - Prokom informacijski inženiring d.o.o.

Nudimo brezplačno svetovanje na temo kako enostavno in na kakšne načine lahko obiskovalci vaše spletne strani navežejo stik z vami... Izdelava seznama dokumentacije, uporaba najnovejših analitičnih orodji... Svojo spletno stran lahko urejate popolnoma samostojno, v primeru da se vam kje zatakne pa vam bo z veseljem pomagala usposobljena ekipa v našem klicnem centru... Dobro je imeti uporabniku prijazno, pregledno in zanimivo internet stran... Kot spletni oblikovalec sem prepričan, da se strinjate, da bi se število vaših strank drastično povečalo, če bi več ljudi našlo vašo spletno stran.


Imenik podjetij: Plusbiro d.o.o.
> http://www.plusbiro.si/
Opis: Plusbiro d.o.o. - Fotokopiranje in splošni servis, ki vključuje kurirski servis in arhiviranje. - Plusbiro d.o.o.

Možnost popolne nadgradnje spletne rešitve in integracije z drugimi sistemi... Optimizacija spletnih strani je dolgotrajen ter mukotrpen postopek in so pravi rezultati lahko vidni šele po nekaj mesecih... Izdelava spletne strani, izdelava grafične predloge po naročilu, izdelava logotipa, blikovanje modulov... Nudimo brezplačno svetovanje na temo statistiko vašega spletnega mesta... Preverite naše ugodne cene spletnega oglaševanja.


Imenik podjetij: Herbal Skin Care and Treatments for Sensitive Skin
> http://www.telbari.com/
Opis: Herbal Skin Care and Treatments for Sensitive Skin - TelBari provides organic herbal skin care products with anti aging, antioxidant properties and supports natural cures for acne, blemishes, eczema and psoriasis. - Herbal Skin Care and Treatments for Sensitive Skin

Zakaj vaše podjetje potrebuje spletno stran; ker se predstavljate 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu... Izdelava Flash animacij in flash predstavitev... Dober design je samo začetek. Sveža in navdušujoča vsebina in neizmerna uporabnost so pomembni, da pustijo močan vtis... Izgradnja portalov ter večjih spletnih mest... Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani.


Imenik podjetij: Bios-M d.o.o Ljubljana
> http://bios-m.com/
Opis: Bios-M d.o.o Ljubljana - Specializirana trgovina za dietetiko, zdravo hrano in zdravila skupine C. - Bios-M d.o.o Ljubljana

Nakupovalni center domen, nakup domene... Izmenjave oglasov in oglaševanja na ostalih spletnih portalih, iskanje po slovenskih spletnih straneh... Izdelava podatkovne baze, oblikovanje celostne podobe, izdelava spletnega kataloga, izdelava spletne trgovine... Google SEO, optimizacija za Google iskalnik... Posodobitev strežnika za pošto.


Imenik podjetij: Kete d.o.o. - Gradbeništvo in kamnoseštvo
> http://www.keting.si/
Opis: Podjetje Kete d.o.o. iz Ajdovščine je mlado podjetje, ki se primarno ukvarja z gradbeno in kamnoseško dejavnostjo. Delujemo predvsem na območju Severne Primorske in v Posočju, kjer smo v zadnjih desetih letih veliko sodelovali pri popotresni obnovi objektov. Tradicija podjetja sloni na gradbenih sanacijskih in obnovitvenih delih zato je dolgoročna vizija podjetja meddrugim usmerjena tudi v specializiranje za sanacije in restavratorske obnove objektov kulturne dediščine. - Kete d.o.o. - Gradbeništvo in kamnoseštvo

Smo kreativna agencija za digitalni marketing... Oblikovanje spletnih oglasov, oglasne pasice... Vsi smo videli veliko spletnih trgovin, ki nas dobesedno odvrnejo od nakupa oz tega, da bi malo pobrskali po njih in morebiti dobili kakšno pametno informacijo o njihovi ponudbi... Tudi v Sloveniji se je v zadnjem času pojavilo kar nekaj podjetji, ki vam omogočajo zakup spletnega prostora... Standard poslovni paket omogoča manjšim, srednje velikim podjetjem ter samostojnim podjetnikom takojšnje oblikovanje, izdelavo in gostovanje dovršene spletne strani.


Imenik podjetij: Valkarton d.d.
> http://www.valkarton.com/
Opis: Valkarton d.d. - Podjetje za proizvodnjo in predelavo valovitega kartona. Embalaža po meri. Company for proceeding corrugated cardboard and packaging. Package to dimensions. - Valkarton d.d.Napredno iskanje  Iskanje poslovnih partnerjev


Nove rešitve in storitve za vaše podjetje Za lastnike spletnih strani
Na spletu bomo predstavili vaše podjetje in s spletno stranjo dosegli vašo ciljno publiko. Objavite povpraševanje po izdelkih in storitvah, ki jih vaše podjetje potrebuje, ter ceneje in hitreje pridobite nove poslovne partnerje. Oplemenite svoje kontaktne podatke z dodatnimi tekstovnimi objavami. >>

 
Internet marketing
Spletni imenik
Poslovne storitve  Poslovne storitve
Servis za zbiranje ponudb, direktni marketing, javna naročila, izdelki, storitve, podjetja, uvozniki, izvozniki, trgovci, in pomožne trgovinske dejavnosti, možnosti oglaševanja, zbiranje podatkov, poslovne in strokovne publikacije, imeniki
Spletne storitve  Spletne storitve - Internet
Izdelava spletnih strani in aplikacij, optimizacija, gostovanje, registracija domene. Celovite spletne rešitve, grafika, vzdrževanje spletnih strani, optimizacija spletnih strani za iskalnike, spletni marketing, izdelava pasic in oglaševanje
CMS  CMS - Sistem za upravljanje vsebin CMS
CMS je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja programiranja v HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani. Web dizajn
Imenik podjetij: Ljubljana, Maribor, Celje, Piran, Koper, Ptuj, Kranj, Postojna, Laško, Ilirska Bistrica, Izola, Kočevje...


 
 
  © SpletniKatalog.com Vse pravice pridržane