Spletni portal, imenik in iskalnik POSLOVNE STORITVE
Napredno iskanje po podatkih podjetja

 Rešitve in ideje DOMOV Iskalnik IŠČI Podjetniški portal POSLOVNE STORITVE Spletne storitve SPLETNE STORITVE Izdelava spletnih strani CMS Poslovne novice NOVICE

Internet marketing
Spletni imenik
Poslovne storitve  Poslovne storitve
Servis za zbiranje ponudb, direktni marketing, javna naročila, izdelki, storitve, podjetja, uvozniki, izvozniki, trgovci, in pomožne trgovinske dejavnosti, možnosti oglaševanja, zbiranje podatkov, poslovne in strokovne publikacije, imeniki
Spletne storitve  Spletne storitve - Internet
Izdelava spletnih strani in aplikacij, optimizacija, gostovanje, registracija domene. Celovite spletne rešitve, grafika, vzdrževanje spletnih strani, optimizacija spletnih strani za iskalnike, spletni marketing, izdelava pasic in oglaševanje
Izdelava spletnih strani  CMS - Sistem za upravljanje vsebin Predstavitve spletnih strani
CMS je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja programiranja v HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani. Web dizajnPOSLOVNE STORITVE - Slovenija - Spletni iskalnik in imenik - Izdelava spletnih strani
Oglaševanje je najbolj uspešno ob promocijah in partnerskih sodelovanjih, medsebojno sodelovanje podjetij... Spletna stran je v računalništvu dokument z nadbesedilom, ki ga prikaže brskalnik... Kako ustvariti dobiček z internet trgovino... Strežnik mora biti 24 ur na dan, vse dni v letu povezan s svetovnim spletom... Zanesljivi in ugodni paketi gostovanja.


Imenik podjetij: JadranSport.org
> http://www.jadransport.org/
Opis: JadranSport.org - Nogometne in košarkarske novice s področja Slovenije, Srbije in Hrvaške, Goodyear liga. - JadranSport.org

Za varnost na strežniku skrbita dva napredna odprtokodna sistema. Proti neželjeni pošti je na strežniku nameščen antispam program... Strategija spletnega nastopa in zasnova spletnega mesta... Zavedati se moramo, da je turizem v Sloveniji zelo pomemben in je vsak tujec, lahko vaša nova priložnost za večjo produktivnost vašega podjetja. Na stalne stranke v tako majhni državi se žal ne moremo zanašati, saj je naše tržišče vsak dan bolj napolnjeno... Vse kar je potrebno uredimo preko e-maila ali telefona, tako da vam ni potrebno izgubljati več časa kot je to nujno potrebno... Celoten izgled spletne strani in barvna shema je prvi in najbolj odločilen faktor pri ustvarjanju pravega vtisa na obiskovalca, ki prvič pride na vašo stran.


Imenik podjetij: Abecednik - Slovenski Jezik Online
> http://www.abecednik.com/
Opis: Abecednik - Slovenski Jezik Online - Abecednik.com je prva slovenska spletna stran, namenjena izboljšavi znanja slovenskega jezika. Definicije sloveskih besed, kategorije, komentarji in še več... - Abecednik - Slovenski Jezik Online

Spletna predstavitev podjetja, forum, blog... Spletna stran postajajo vedno bolj pomemben segment pri promociji podjetja in njenih storitev... Skrbimo da je komuniciranje s ciljnimi publikami učinkovito... Uporaba najnovejših analitičnih orodji... Največji brezplačen spletni slovar.


Imenik podjetij: OdprtaKoda
> http://www.odprtakoda.org/
Opis: OdprtaKoda - Slovenski portal o odprti kodi - OdprtaKoda - OdprtaKoda

Poslovanje preko spleta je v Sloveniji postalo zelo obširno... Računalništvo, srednje veliki računalniki in veliki sistemi... Popust pri nakupu gostovanja... Optimizacija strežnika za Joomlo in ostale aplikacije... Klasično oblikovanje spletnih strani.


Imenik podjetij: Zaposlitev.net
> http://www.zaposlitev.net/
Opis: Zaposlitev.net - Prvi kadrovski portal na internetu v Sloveniji. - Zaposlitev.net

Naš osnovni paket je ravno to kar potrebujete za gostovanje osebne ali profesionalne spletne strani... Oblikovanje in urejanje spletnih strani, ažurno in dinamično! .. Povpraševalni obrazec, administracija za novice, forum... Nudimo brezplačno svetovanje na temo gostovanje spletnih strani... Spletna prodajna galerija, cenik oglasov in sponzorskih paketov.


Imenik podjetij: Apartmaji pri Marjetki
> http://www.sobe-simonic.si/
Opis: Apartmaji pri Marjetki - Na prijetni lokaciji v Novakih blizu smučarskega centra Cerkno vam nudimo dva novo urejena apartmaja z lepim razgledom na Cerkljansko hribovje. - Apartmaji pri MarjetkiImenik podjetij: City Express - ker vemo, kako pomemben je čas.
> http://www.cityexpress.si/
Opis: City Express - ker vemo, kako pomemben je čas. - City Express dostavi vse, pismo ali paket - samo pokličite nas in v 30 minutah bo eden izmed naših kurirjev pri vas. Potem zagotavljamo, da bo vaša pošiljka dostavljena po Ljubljani, Mariboru ali Celju. - City Express - ker vemo, kako pomemben je čas.

Dobra spletna stran mora jasno sporočati in povdarjati kvaliteto svojih storitev oziroma izdelkov ter njihove prednosti pred konkurenco... CMS spletna trgovina, naročanje izdelkov prek interneta... Najdi SI SEO, optimizacija za iskalnike... Poleg spletnih strani lahko oglašujete izdelke, produkte, storitev, dejavnost, dogodek... Pridobivanje zunanjih povezav do vaše spletne strani.


Imenik podjetij: Portal popustov po Sloveniji - Popustnik.com
> http://www.popustnik.com/
Opis: Portal popustov po Sloveniji - Popustnik.com - Preden odidete po nakupih, preverite ponudbo popustov po Sloveniji. - Portal popustov po Sloveniji - Popustnik.com

Orodje za vodenje in urejanje spletne trgovine, prijazno vsakomur, ki zna brskati po internetu... Priporočamo dobro razdelan poslovni načrt in medijski plan, ki naj se odvija vzporedno z optimizacijo, za maksimalni izkoristek... Spletne vsebine berejo in zaznavajo vaši potencialni kupci ter ostala javnost... Prava strategija je ključnega pomena pri uspešni optimizaciji vaše spletne strani... CMS sistem omogoča registracijo uporabikov na spletno stan za ogled določene vsebine ali urejanje vsebine.


Imenik podjetij: Halo-Pc.Si
> http://racunalnik-servis.com/
Opis: Računalniška pomoč in servis računalnikov na domu. Prijazno, zanesljivo in hitro pridemo na vaš dom ali v vaše podjetje in vam pomagamo pri odpravi računalniških napak, vsakodnevni uporabi računalnika ter nakupu nove opreme. Ne izgubljajte dragocenega časa z slabo delujočim računalnikom, pokličite nas. - Halo-Pc.Si

Lastni razvoj Windows strežnikov in nadzora... Oblikovanje spletnih strani, oblikovanje spletne predstavitve... Izdelava spletnih strani je glavna dejavnost našega podjetja in zajema oblikovanje ter profesionalno optimizacijo... Več o izdelavi spletnih strani... Smo podjetje, katerega strokovnjaki že vrsto let uspešno delujemo na področju informacijskih tehnologij.


Imenik podjetij: Bokaj.net
> http://bokaj.net/
Opis: Bokaj.net - Bodimo Onkraj Krasne Apatije Jagenjčkov. - Bokaj.net

Posodobljen kolokacijski center, izboljšane storitve... Storitve - Oblikovanje logotipov, grafično oblikovanje... Oglaševalski program, oglaševanje preko oglasnih pasic... Primerni izbor tipografije in barv... CMS sistem za upravljanje z naročili.


Imenik podjetij: Memefest - mednarodni študentski festival širjenja idej
> http://www.memefest.org/
Opis: Memefest je nov prostor proslavljanja in ocenjevanja idej, preučevanja fenomena širjenja idej, ter aktivne udeležbe v samih procesih širjenja le teh. Namen Memefesta je strokovno obravnavati kompleksne procese širjenja idej ter njihov vpliv na kulturne vzorce. - Memefest - mednarodni študentski festival širjenja idej

Edina dilema – Spletna stran ali spletna trgovina?.. Na naših prenovljenih straneh najdete osveženo ponudbo storitev s področja spletnega in klasičnega marketinga... Spletne aplikacije omogočajo sistem administracije kar vam s tem omogoča popolno samostojnost, kot bi imeli zaposleno osebo, potrebno je le manjše znanje računalništva... Profesionalna izdelava učinkovitih spletnih strani... Cenik oglaševanja na portalu preko pasic.


Imenik podjetij: Linne d.o.o.
> http://www.linne.si/
Opis: Linne d.o.o. - Oblikovanje, oglaševanje, mobilno reklamiranje. - Linne d.o.o.

Izdelava CMS ASP spletnih strani, kreativne rešitve za splet in tisk... Cenik oglaševanja na spletnih straneh, preko pasic... Optimizacija spletnih strani je poziocioniranje spletnih strani... Menu za kategorije in proizvajalce artiklov... Strežnik mora biti 24 ur na dan, vse dni v letu povezan s svetovnim spletom.


Imenik podjetij: Rent4fun
> http://www.rent4fun.si/
Opis: Rent4fun - Izposoja športnih avtomobilov (Porsche), najem motornih čolnov, jaht. - Rent4fun

Pri ceni je potrebno še upoštevati ceno domene in ceno gostujočga strežnika, ki bo gostil vašo stran... Cena optimizacije je odvisna od števila in pogostosti iskalnega pojma na spletu ter od končnega rezultata optimizacije... Omrežje, strežniki in zanesljivost... Priključitev urejevalnika vsebin Wordpress... Oglaševanje na poslovnem imeniku.


Imenik podjetij: Medipost d.o.o.
> http://www.medipost.si/
Opis: Medipost d.o.o. - Prodaja medicinskih pripomočkov, pripomočkov za zdravo življenje in kozmetike. - Medipost d.o.o.

Spletna trgovina se v svojem bistvu ne razlikuje od prave trgovine. Kupec prek spletne strani vstopi v trgovino, si ogleduje izdelke in izbrane označi, oziroma jih da v košarico. Po končanem izboru kupec izbrano blago plača tako, da v ustrezen obrazec vpiše osebne podatke in podatke s kreditne kartice... Izdelava spletne strani je gledano dokazano najcenejši način promocije ob pravilnem pristopu... Specializirani smo za razvoj in implementacijo poslovnih programskih rešitev... Nizka cena izdelave spletnih strani, portalov, forumov, spletnih trgovin... Trdno strukturo spletnega mesta z enostavnejšo možnostjo nadgradenj funkcionalnosti.


Imenik podjetij: Košarkarski klub Prule
> http://www.si21.com/prule
Opis: Košarkarski klub Prule - VI. svetovno prvenstvo v Maksi košarki, Ljubljana 2001, VI. World Maxi-basketball Championship, zgodovina kluba - bilten ob 30-letnici, tekmovalni uspehi, člani... - Košarkarski klub Prule

Najdi.si je največji slovenski spletni iskalnik in ima dnevno preko 250.000 obiskovalcev... Optimizacija spletne strani za iskalnik je proces v katerem vašo spletno stran malce spremenite in prilagodite, zato da bi se ob iskanju na eno ali več ključnih besed uvrščala čim višje v iskalniku... Napredno oblikovanje in razvoj CMS sistemov... Naše spletne rešitve vam omogočajo povečati prodajo z učinkovito spletno stranjo... Izdelava spletnih strani zajema design in izdelava spletnih strani.


Imenik podjetij: Računalniški-nasvet
> http://www.racunalniski-nasvet.com/
Opis: Računalniški-nasvet - Spletni portal z uporabnimi članki, triki in opisi iz sveta računalništva. - Računalniški-nasvet

Standard poslovni paket omogoča manjšim, srednje velikim podjetjem ter samostojnim podjetnikom takojšnje oblikovanje, izdelavo in gostovanje dovršene spletne strani... Izdelamo Vam spletno stran po Vaši želji, hitro in poceni... Zelo pomembna je pravilna določitev strukture spletnega mesta, razporeditev vsebin, določitev funkcionalnosti spletnih aplikacij in opredelitev njihove medsebojne interakcije... Osnovna spletna predstavitev... Učinkovito spletno oglaševati in prihraniti.


Imenik podjetij: B Servis
> http://www.rovte.si/
Opis: Iščete zanesljiv in zaupanja vreden računovodski servis? Zagotavljamo Vam prijazen odnos, prihranek časa in denarja ter dolgoročno partnerstvo. Vedno bomo poskrbeli, da boste dobro seznanjeni z najnovejšimi informacijami o predpisih in Vam svetovali o možnih izboljšavah Vaše poslovne situacije. Za Vas si bomo vedno vzeli čas, saj nam dobri poslovni običaji in zanesljivost veliko pomenijo. - B Servis

V kolikor imate željo odpreti spletno trgovino in ne bi plačali začetnih stroškov, Vam ponujamo rešitev... Vpis v imenik evropskih dobaviteljev Europages... Spletne trgovine, trženje produktov in storitev na neomejenem trgu... Odločitev za način dela in vrsto internetne strani... Spletne strani morajo zadovoljiti estetske kriterije - statistični podatki kažejo, da se po všečnih straneh obiskovalci zadržujejo dlje časa, predvsem se pa na take strani tudi raje vračajo.


Imenik podjetij: Lekarna Top Lek
> http://www.lekarna-toplek.si/
Opis: Lekarna Top Lek - Ko strokovne besede postanejo razumljive. - Lekarna Top LekNapredno iskanje  Iskanje poslovnih partnerjev


Nove rešitve in storitve za vaše podjetje Za lastnike spletnih strani
Na spletu bomo predstavili vaše podjetje in s spletno stranjo dosegli vašo ciljno publiko. Objavite povpraševanje po izdelkih in storitvah, ki jih vaše podjetje potrebuje, ter ceneje in hitreje pridobite nove poslovne partnerje. Oplemenite svoje kontaktne podatke z dodatnimi tekstovnimi objavami. >>

 
Internet marketing
Spletni imenik
Poslovne storitve  Poslovne storitve
Servis za zbiranje ponudb, direktni marketing, javna naročila, izdelki, storitve, podjetja, uvozniki, izvozniki, trgovci, in pomožne trgovinske dejavnosti, možnosti oglaševanja, zbiranje podatkov, poslovne in strokovne publikacije, imeniki
Spletne storitve  Spletne storitve - Internet
Izdelava spletnih strani in aplikacij, optimizacija, gostovanje, registracija domene. Celovite spletne rešitve, grafika, vzdrževanje spletnih strani, optimizacija spletnih strani za iskalnike, spletni marketing, izdelava pasic in oglaševanje
CMS  CMS - Sistem za upravljanje vsebin CMS
CMS je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja programiranja v HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani. Web dizajn
Imenik podjetij: Ljubljana, Maribor, Celje, Piran, Koper, Ptuj, Kranj, Postojna, Laško, Ilirska Bistrica, Izola, Kočevje...


 
 
  © SpletniKatalog.com Vse pravice pridržane