Spletni portal, imenik in iskalnik POSLOVNE STORITVE
Napredno iskanje po podatkih podjetja

 Rešitve in ideje DOMOV Iskalnik IŠČI Podjetniški portal POSLOVNE STORITVE Spletne storitve SPLETNE STORITVE Izdelava spletnih strani CMS Poslovne novice NOVICE

Internet marketing
Spletni imenik
Poslovne storitve  Poslovne storitve
Servis za zbiranje ponudb, direktni marketing, javna naročila, izdelki, storitve, podjetja, uvozniki, izvozniki, trgovci, in pomožne trgovinske dejavnosti, možnosti oglaševanja, zbiranje podatkov, poslovne in strokovne publikacije, imeniki
Spletne storitve  Spletne storitve - Internet
Izdelava spletnih strani in aplikacij, optimizacija, gostovanje, registracija domene. Celovite spletne rešitve, grafika, vzdrževanje spletnih strani, optimizacija spletnih strani za iskalnike, spletni marketing, izdelava pasic in oglaševanje
Izdelava spletnih strani  CMS - Sistem za upravljanje vsebin Predstavitve spletnih strani
CMS je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja programiranja v HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani. Web dizajnPOSLOVNE STORITVE - Slovenija - Spletni iskalnik in imenik - Izdelava spletnih strani
Spletna pošta, zaščita pred nezaželeno pošto, nadzorna plošča, FTP dostop, poštni psevdonim, preusmeritev pošte... Gostovanje na naših strežnikih odlikuje bogat paket funkcionalnosti in odlične tehnične lastnosti... spletna predstavitev, CMS, internet marketing... Izdelava spletnih strani in spletnih aplikacij, zakup domen in gostovanja na strežniku... Nudimo brezplačno svetovanje na temo AntiSPAM in AntiVIRUS zaščita.


Imenik podjetij: Vulkanizerstvo Volčič Komen
> http://www.vulkanizerstvo-volcic.si/
Opis: Vulkanizerstvo Volčič Komen - Vulkanizerstvo Volčič Komen- Prodaja in montaža pnevmatik za osebna vozila, motocikle, 4x4 in platišča. NOVO - hitri servis vozil TIP STOP .Ugodne spomladanske cene. Prepričajte se! - Vulkanizerstvo Volčič Komen

Najdi.si je največji slovenski spletni iskalnik in ima dnevno preko 250.000 obiskovalcev... Cenik ostalih storitev povezanih z domenami... Priporočamo dobro razdelan poslovni načrt in medijski plan, ki naj se odvija vzporedno z optimizacijo, za maksimalni izkoristek... Na željo strank lahko omogočimo nadzorno ploščo in POP3 poštni predal... Ažurni vnos sprememb, posodabljanje spletnih strani, skrb za nemoteno delovanje spletnih strani, vzdrževanje in optimizacija podatkovnih baz za hitro delovanje, varnostno kopiranje, svetovanje.


Imenik podjetij: Predstavitev podjetja Kovis d.o.o.
> http://www.kovis.si/
Opis: Predstavitev podjetja Kovis d.o.o. - Predstavitev podjetja Kovis d.o.o. - Predstavitev podjetja Kovis d.o.o. - Predstavitev podjetja Kovis d.o.o.

E-poštni marketing; natančno spremljate rezultate in učinkovitost vaših e-poštnih kampanj preko statistik... Osnovni namen spletne pasice ali bannerja je povečanje prepoznavnosti in pridobivanje novih obiskovalcev na določeno spletno stran... Merak mail server za e-mail... Različne metode plačevanja, tudi s kreditno kartico... Gostovanje spletnih strani.


Imenik podjetij: Hdvision.biz
> http://www.hdvision.biz/
Opis: Hdvision.biz - Franćiza ArakGroup - Hdvision.biz - Hdvision.biz

Potrebujete gostovanje za vašo spletno stran. To je prostor kjer bo shranjena vaša spletna stran in dostopna uporabnikom 24ur na dan... Možnost popolne nadgradnje spletne rešitve in integracije z drugimi sistemi... V dolgoročnem sodelovanju z vami bomo poskrbeli, da bo vaš poslovni informacijski sistem v koraku s časom s tehnološkega, funkcionalnega in organizacijskega vidika... Spletni imenik je spletna stran, ki vsebuje povezave na ostale strani. Te so razvrščene v različne kategorije... Spletno plačevanje v spletnih trgovinah.


Imenik podjetij: Glasbena šola Postojna
> http://www.gspostojna.net/
Opis: Glasbena šola Postojna - Govorica umetnosti je jasna, je razumljiva in prepriča vsakega, ki se ji odpre. - Glasbena šola Postojna

Hitre popravke in podporo... Med naše storitve sodijo tudi programske rešitve, in sicer izdelava poslovnih aplikacij in programov po naročilu... Grafično oblikovanje katalogov in predstavitvenih brošur... Izdelava spletnih strani mora tako vsebovati vse potrebne elemente, ki podjetjem omogoča prijaznejše zastopstvo, dvig zaupanja in s tem povečanje odstotka pretvorbe potencialnih strank v stranke ter izboljšanje prodaje... Izdelava Flash animacij in flash predstavitev.


Imenik podjetij: Sorex d.o.o.
> http://www.sorex.si/
Opis: Sorex d.o.o. - Etikete na A4 formatu poljubnih dimenzij, za vse vrste tiskalnikov in fotokopirnih strojev. - Sorex d.o.o.

Oblikovanje v skladu s celostno grafično podobo... CMS je orodje za urejanje in izdelavo spletnih strani... S pregledno oblikovano spletno stranjo je dostop do informacij enostaven in hiter... Vedno več ljudi išče storitve in proizvode preko spleta, saj je tu največja izbira informacij... Spletna stran je primarno namenjena vašim obiskovalcem, šele nato iskalnikom in iskalnim pajkom, zato je k optimizaciji potrebno pristopiti premišljeno.


Imenik podjetij: Svečarstvo Udovič
> http://www.svecarstvoudovic.si/
Opis: Svečarstvo Udovič - izdelujemo kakovostne nagrobne sveče - Svečarstvo Udovič - Svečarstvo Udovič

Delno spreminjanje spletne strani, ki vsebuje zamenjavo grafične podobe vaše spletne strani, zadržite pa vsebino spletnih aplikacij... Gostovanje spletne strani na strežniku z vso tehnično podporo, statistiko in neomejenim prenosom... Piškotke - to so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk... Izdelava spletnih portalov... Pošiljanje e-pošte je cenejše kot večina drugih marketinških oblik.


Imenik podjetij: Turistična agencija Tabor
> http://www.kupim.com/
Opis: Turistična agencija Tabor - Domača stran turistične agencije Tabor, na kateri si lahko pogledate našo ponudbo za letovanja, potovanja in oddihe. Aranžmane prodajamo na - Turistična agencija Tabor

Izdelamo in objavimo predlog strani, ki ga z vami uskladimo... Izdelava animiranih gif-ov, animirane sličice... Programske rešitve so razvite z Microsoftovimi razvojnimi orodji iz zbirke Visual Studio... Domene ni mogoče prenesti če je domena iz kakršnegakoli razloga zaklenjena na trenutnem registrarju... Načrtovanje in izdelava spletnih strani.


Imenik podjetij: Keros d.o.o.
> http://www.keros.si/
Opis: Keros d.o.o. - Restavracija, pizzerija in trgovski center Keros Rogaška Slatina -dejavnost podjetja: gostinstvo, lastna pivovarna, trgovina na debelo in drobno, živila, tekstil, gradbeni material, tehnično blago - Keros d.o.o.

Izdelava spletnih strani vsebuje vse potrebne elemente, za kvalitetno zastopstvo podjetij in njihovih storitev na spletu... Prenovljen in razširjen sistem gostovanja, VPS gostovanje... Cenik oglasov na naslovni strani, cenik oglasnega prostora... Optimizacija spletne strani za iskalnik je proces v katerem vašo spletno stran malce spremenite in prilagodite, zato da bi se ob iskanju na eno ali več ključnih besed uvrščala čim višje v iskalniku... Ponudba spletnega prostora.


Imenik podjetij: Sintel Commerce d.o.o.
> http://www.sintel.si/
Opis: Sintel Commerce d.o.o. - Smo pooblaščen distributer francoskih podjetj Schneider Electric (Telemecanique, Merlin Gerin, Square D) in Celduc. - Sintel Commerce d.o.o.

Nudimo brezplačno svetovanje na temo AntiSPAM in AntiVIRUS zaščita... Enostavno lahko dodajate zadolžitve drugim zaposlencem... Iskalnikom prijazno besedilo in struktura strani za višje pozicioniranje v iskalnikih na ključne besede. Internet marketing... Prehod na kvaliteten strežnik je prvi velik korak k izboljšanju učinkovitosti in prijaznosti vaše spletne strani... Poizvedbe za najem oglasnega prostora.


Imenik podjetij: EvroStov - pvc stavbno pohištvo - okna in vrata
> http://www.evrostov.si/
Opis: EvroStov - pvc stavbno pohištvo - okna in vrata - Ne mečite denarja skozi okno. Želite prihraniti pri stroških ogrevanja? Nudimo vam kvalitetno in ustrezno rešitev glede PVC oken, vrat in senčil. - EvroStov - pvc stavbno pohištvo - okna in vrata

Izdelava spletne strani ni več dovolj, odločite se za internet marketing... Poleg izdelovanja spletnih strani, se v našem podjetju ukvarjamo tudi z prodajo preko interneta (spletna trgovina)... Imenik slovenskih domen, njihovih lastnikov in podatkov o spletnih straneh... Iskalnikom prijazno besedilo in struktura strani za čim višje pozicioniranje v iskalnikih na ključne besede... Spletne aplikacije omogočajo sistem administracije kar vam s tem omogoča popolno samostojnost, kot bi imeli zaposleno osebo, potrebno je le manjše znanje računalništva.


Imenik podjetij: Ribiška družina Dolomiti
> http://www.rd-dolomiti.si/
Opis: Ribiška družina Dolomiti - Uradna stran ribiške družine Dolomiti. Vabljeni! - Ribiška družina Dolomiti

Optimizacija internetnih strani za iskalnike, optimizacija poslovanja z virtualizacijo... Brezplačni strežniki so nezanesljivi, na vašo stran dodajo goro reklam, poleg tega pa vaša stran v očeh obiskovalcev izgleda zelo neprofesionalno... Sestavni del domene je vedno spletno gostovanje, čeprav je možen le nakup domene... Oddaj neobvezujoče povpraševanje za optimizacijo spletne strani zdaj... Strežnik z relacijsko bazo Microsoft SQL Server, CMS sistemi.


Imenik podjetij: Pleskarstvo Tampo Alojz Vezjak sp
> http://www.tampo-pleskarstvo.si/
Opis: Pleskarstvo Tampo Alojz Vezjak sp - Nudimo kakovostno izdelavo toplotno izolacijskih fasad, slikarska dela, zaključna dela v gradbeništvu ter epoksi premaze. - Pleskarstvo Tampo Alojz Vezjak sp

Spletni gigant Google bo zagnal sistem, ki bo konkurenčen dražbarju Ebay... V kolikor bi želeli bolj dinamičen izgled spletne strani izdelamo flash animacije, ki bodo krasile internet stran... Bogata parametriziranost omogoča prilagoditev naročnikovim potrebam in prilagajanje bodočim poslovnim zahtevam... Spletne aplikacije omogočajo sistem administracije kar vam s tem omogoča popolno samostojnost, kot bi imeli zaposleno osebo, potrebno je le manjše znanje računalništva... S pomočjo vaših želja in naših idej in nasvetov pripravimo vsebinski in oblikovni koncept.


Imenik podjetij: Pristava Lepena
> http://www.pristava-lepena.com/
Opis: Na slikoviti planoti nad dolino Soče leži Pristava Lepena, idilična hotelska vasica, zgrajena v starem trentarskem stilu. Tu lahko uživate v spokojnosti narave, v bogatem izboru športnih aktivnosti in spoznavanju naravne in kulturne dediščine. - Pristava Lepena

HTML urejevalnik teksta artiklov... Unikatno oblikovanje spletne strani - ne uporabljamo že izdelanih predlog... S pregledno oblikovano spletno stranjo je dostop do informacij enostaven in hiter... Naše cene so glede na kakovost konkurenčne in ugodne... Vsak od nas, ki se že nekaj časa ukvarja s poslom preko interneta ve, da je oglaševanje s pomočjo cene na klik na Googlu, ta trenutek najboljši način trženja vašega izdelka ali storitve.


Imenik podjetij: Porsche Ljubljana
> http://www.porscheljubljana.com/
Opis: Porsche Ljubljana - Smo pooblaščen prodajalec in serviser vozil Volkswagen, Audi, Seat in Porsche. Nudimo širok spekter dodatne opreme in veliko rabljenih vozil. Obiščite nas in skupaj bomo poiskali vozilo vaših sanj. - Porsche Ljubljana

Kakovostna spletna stran pa je vložek v uspešno prihodnost... DNS Whois Register, DNS Whois servis... Iskalniki pri svojem delu uporabljajo programsko opremo za indeksacijo, imenovano robots (roboti) ali spiders (pajki)... Posebej za Vas smo pripravili oglaševalske pakete s katerimi boste enostavno zadovoljili potrebe po oglaševanju in pometli s konkurenco... Oglejte si že pripravljene spletne strani.


Imenik podjetij: Matisa MM
> http://www.matisa-mm.com/
Opis: Matisa MM - Zanesljiv in trajen vir električne energije je rešitev za številne probleme. Matisa ponuja iz svojega proizvodnega programa širok spekter agregatov, kateri bodo zagotovo zadovoljili Vaše potrebe. - Matisa MM

Implementacija celovite poslovno informacijske rešitve... Ustvarjanje in urejanje spletne vsebine... Če še nimate svojega računa, vam svetujemo da ga ustvarite na paypal.com strani... Seminarji s področja poslovne informatike, Internet marketing... Predstavitev sistema splenih trgovin.


Imenik podjetij: ŠD Paintball Trikotna jasa
> http://www.paintball-maribor.com/
Opis: ŠD Paintball Trikotna jasa - Uradna predstavitvena stran. - ŠD Paintball Trikotna jasa - ŠD Paintball Trikotna jasaNapredno iskanje  Iskanje poslovnih partnerjev


Nove rešitve in storitve za vaše podjetje Za lastnike spletnih strani
Na spletu bomo predstavili vaše podjetje in s spletno stranjo dosegli vašo ciljno publiko. Objavite povpraševanje po izdelkih in storitvah, ki jih vaše podjetje potrebuje, ter ceneje in hitreje pridobite nove poslovne partnerje. Oplemenite svoje kontaktne podatke z dodatnimi tekstovnimi objavami. >>

 
Internet marketing
Spletni imenik
Poslovne storitve  Poslovne storitve
Servis za zbiranje ponudb, direktni marketing, javna naročila, izdelki, storitve, podjetja, uvozniki, izvozniki, trgovci, in pomožne trgovinske dejavnosti, možnosti oglaševanja, zbiranje podatkov, poslovne in strokovne publikacije, imeniki
Spletne storitve  Spletne storitve - Internet
Izdelava spletnih strani in aplikacij, optimizacija, gostovanje, registracija domene. Celovite spletne rešitve, grafika, vzdrževanje spletnih strani, optimizacija spletnih strani za iskalnike, spletni marketing, izdelava pasic in oglaševanje
CMS  CMS - Sistem za upravljanje vsebin CMS
CMS je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja programiranja v HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani. Web dizajn
Imenik podjetij: Ljubljana, Maribor, Celje, Piran, Koper, Ptuj, Kranj, Postojna, Laško, Ilirska Bistrica, Izola, Kočevje...


 
 
  © SpletniKatalog.com Vse pravice pridržane